Advies

Interieurbeplanting voor zowel thuis als bedrijf

Interieurbeplanting wordt steeds belangrijker. Naast het feit dat het mooie groen om ons heen prettig oogt zijn ook de effecten van planten positief.

Je huis en of je bedrijf met planten inrichten is gelukkig steeds meer gewoon. De positieve effecten van planten zijn groot en heb ik persoonlijk al mogen ervaren. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar de effecten van planten. Zo is er laatst een onderzoek gedaan die uitwijst dat planten binnen bedrijven zelfs kunnen leiden tot een daling van het ziekteverzuim met 20% maar ook een verbetering van de gemoedstoestand is gelinkt aan planten en zo zijn er nog meer positieve effecten gemeten.

Natuurlijk zou ik het ontzettend mooi vinden als er meer huizen en bedrijven groen als een vanzelfsprekendheid zien. En daarbij kan ik helpen, ik geef advies op maat en beplant zelf op locatie. Wil je de mogelijkheden bespreken, neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

0
×

Winkelmand

NederlandsEnglishEspañolFrançaisDeutschPortuguêsItalianoTürkçeΕλληνικάРусский繁體中文العربية

Powered by Google Translate...

Casa Botanica neemt even pauze maar sluit niet haar deuren. Neem gerust een kijkje en zie je een nieuwe groene liefde dan wordt deze mogelijk extra aantrekkelijk. Casa Botanica geeft namelijk van 12 augustus tot en met 1 september 15% korting op de gehele collectie als beloning voor je geduld, want nieuwe bestellingen worden pas in de week van 2 september verzonden.

Casa Botanica

NederlandsEnglishEspañolFrançaisDeutschPortuguêsItalianoTürkçeΕλληνικάРусский繁體中文العربية

Disclaimer

Translation of pages on Casa Botanica is performed by Google Translate, a third party service which Casa Botanica has no control over. The service provides automated computer translations that are only an approximation of the websites’ original content.