Over Casa Botanica

Over het ontstaan van Casa Botanica en meer

Met Casa Botanica wil ik je laten ervaren hoe fijn het is om planten om je heen te hebben. Planten hebben mij persoonlijk veel gebracht. Door in een heftige periode in mijn leven met planten bezig te zijn heb ik veel positiviteit en rust gevoeld door mij te omringen en te werken met planten. Ik ben ervan overtuigd dat planten een magische werking hebben en heb er mijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen zich (nog) beter te laten voelen met planten!

Angela Rapisarda

Casa Botanica

Hoi, leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben Angela en ben de oprichter en eigenaar van Casa Botanica. Met Casa Botanica wil ik je heel graag makkelijker aan de meer bijzondere kamerplanten helpen, geef ik graag workshops zodat jij zelf ook meer leert hoe je je kamerplanten het best kunt verzorgen en geef ik advies hoe jij je huis en/of bedrijf het best inricht met planten. 

Webshop

In mijn webshop bied ik regelmatig planten aan die ik voornamelijk vind tijdens mijn bezoeken aan kwekerijen. Ik zoek altijd naar de nieuwste soorten en hoop jou zo te verblijden met de nieuwe vondsten! Ik ga daarvoor vaak op pad langs allerlei kwekerijen waar ik goed contact mee heb en waar ik altijd geïnspireerd raak door het prachtige groen, voor mij een twee in één moment. De mooiste en bijzonderste planten vinden voor jou en genieten van al het mooie groen!

Persoonlijk verzorgingsadvies

Waarvoor kun je nog meer bij mij terecht? Ik geef gratis advies hoe jij jouw planten het beste kunt verzorgen. Heb je een vraag? Stel die dan gerust via het contactformulier of stuur mij een privébericht via Instagram.

Workshops

Regelmatig geef ik workshops op het gebied van kamerplanten. Zo kun je leren hoe je je kamerplant kan stekken, een terrarium kunt maken of de gouden regels voor de verzorging van je kamerplanten. Via de pagina Workshops kun je zien welke er al gepland staan. Zit er wat leuks voor je bij, dan kun je je opgeven via email, je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding.

Wil je een plant gerelateerde workshop organiseren bij jou thuis of op locatie? Daarvoor ben ik natuurlijk ook beschikbaar. Heb je een idee? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Advies interieur beplanting

Ook ben ik beschikbaar voor op maat verzorgingsadvies voor jouw kamerplanten bij jou thuis en kan ik ook advies geven voor het inrichten van jouw huis. Natuurlijk verzorg ik ook graag de interieurbeplanting voor jouw kantoor of bedrijf. Wil je de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact op met mij via het contactformulier of stuur mij een bericht via [email protected].